Free songs

Generatoare energie electrica

Project 4 of 9

GENERATOARE DE ALIMENTARE MARCA “GENPOWER”

Cu 10 ani experienta in fabricarea seturilor de generatoare de alimentare, putem sa adaptam cu usurinta cea mai 13972422146777convenabila tehnologie de productie , necesitatile de transfer si control al energiei pentru consumatorii nostri – ambele in mod continuu – atat ca principala sursa de energie pe timpul inchirieirii pe perioada de top , cat si pe intreaga perioada de alimentare.

Reteaua noastra de distributie si service garanteaza siguranta sistemelor de alimentare in mod independent indiferent de locatie si in acelasi timp, asigura accesul liber la servicii eficiente, expertiza
inginerica si inlocuirea partilor componente.

Sistem de alimentare complet integrat

GENPOWER este un pionier in domeniul proiectarii si al productiei de seturi generatoare de alimentare specializate de la 2kVA la 3.300 kVA. A. Componentele majore, cu exceptia motorului si a generatorului electric – sunt proiectate si fabricate in mai multe departamente GENPOWER din Polonia.

Furnizand o putere de alimentare solida active sau reactiva, cele mai recente modele ale noastre sunt ideale pentru o gama larga de aplicatii ce include: mici afaceri, telecomunicatii, imobiliare, sanatate si agricultura.

Related Projects

Menu